AFSPRAAK MAKEN

Huidtherapeut IN Nijmegen: MOYS huidkliniek

+ Verlang je naar een zijdezachte huid?
+ Wil je niet langer vertrouwen op make-up om alles te camoufleren?
+ Droom je ervan er net zo jong uit te zien als je je voelt?
+ Verlang je naar het herstel van je zelfvertrouwen?

Of je nu nieuw bent bij MOYS Huidkliniek of al een gewaardeerde klant bent, we nodigen je uit voor een nieuwe afspraak of een vrijblijvend eerste consult. Het is eenvoudig om online een afspraak te plannen op een datum en tijdstip dat jou het beste uitkomt. Laten we samen werken aan een stralende en gezonde huid die jouw zelfvertrouwen terugbrengt. We kijken ernaar uit je snel te verwelkomen in onze praktijk, op slechts 10 minuten afstand van Nijmegen!

Op zoek naar huidtherapie in nijmegen?

Bij MOYS Huidkliniek in Nijmegen staan we garant voor hoogwaardige huidtherapeutische zorg met expertise en een persoonlijke benadering. Als klant staat u bij ons altijd op de eerste plaats, van het eerste contact tot de nazorg. We nemen de tijd om naar uw specifieke wensen te luisteren en creëren samen een uniek behandelplan op maat. Onze aanpak, met geavanceerde apparatuur en behandelingstechnieken, zorgt ervoor dat uw huid er stralend en gezond uitziet. Vertrouw op onze deskundige huidtherapeuten in Nijmegen voor de beste zorg.

Uitgelichte behandelingen

New_foto

Huidverbetering

Heeft u te maken met acne of vervelende acne littekens? Onze gespecialiseerde huidtherapeuten in Nijmegen zijn experts in het behandelen en verminderen van deze huidproblemen. In bepaalde gevallen kunnen we zelfs acne littekens volledig laten verdwijnen.

GX1A8214

Ontharing

Voor definitieve verwijdering van ongewenste haargroei maken we gebruik van de meest effectieve laser op dit moment. We passen de apparatuur aan op uw huidtype en haargroei, waardoor we uiterst resultaatgericht kunnen werken.

GX1A8133

Huidverjonging

Geef uw ogen, lippen of volledige gezicht een natuurlijke facelift met onze geavanceerde Fotona SP Dynamis Pro-laser. Zonder injecties of operaties zorgt deze huidverjongingsbehandeling ervoor dat uw huid langdurig jonger en strakker oogt. Vertrouw op onze expertise voor een verfrissende uitstraling.

Wat anderen
Over moys zeggen

Ik ga elke 7 weken met plezier naar Kelly. Je voelt je gelijk welkom.
Ze is professioneel en deskundig en neemt de tijd en rust en kiest de juiste behandeling voor je huid.
Ik zie mijn huid steeds mooier worden. Complimenten voor jou & en ik kijk uit naar de volgende behandeling.

Behandeling: Microneedling.

over Moys huidkliniek nijmegen

Bij MOYS streven we ernaar om uw huid de optimale uitstraling te geven via huidtherapie en laserbehandelingen. Een prachtige huid draagt bij aan een positief en zelfverzekerd gevoel. Onder de begeleiding van huidtherapeut Kelly Hendriks analyseren we in onze huidkliniek het volledige plaatje om ervoor te zorgen dat uw huid straks stralend en gezond is. We onderzoeken grondig de conditie van uw huid, luisteren aandachtig naar uw wensen en leggen duidelijk uit welke behandelmogelijkheden in uw specifieke situatie het beste zijn. Ben je op zoek naar een huidtherapeut in Nijmegen? Vertrouw op ons voor een verbeterde versie van uw huid, geleid door expertise en zorg.

nieuws

×