AFSPRAAK MAKEN

Rode huid behandelen

Een rode huid kan ontstaan door een toename van kleine bloedvaatjes. Dit zorgt ervoor dat de huid onrustig en rood oogt. Deze insufficiënte vaatjes verslechteren de huidconditie. Dit kan op verschillende manieren tot uiting komen, bijvoorbeeld als ontstekingen in de huid of een doffe huid.  

Vaataandoeningen geven in de meeste gevallen geen medische klachten en zijn onschuldig. Wel kunnen deze opvallende vaatjes als ontsierend of cosmetisch storend worden ervaren. Gelukkig kan een laserbehandeling goed werken bij roodheid en bloedvaatjes.

Bij MOYS zijn we gespecialiseerd in het behandelen van vasculaire afwijkingen (rode huid) met laser. Ook kunnen we de huidconditie verder verbeteren door overige behandelmethodes in te zetten. Voorafgaand aan de behandeling analyseren we uw huid en wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld.

Vaatlaser behandeling bij rode huid en vaataandoeningen

Er zijn verschillende soorten vaataandoeningen. Hieronder geven we meer informatie over de behandeling indicaties.

Deze indicaties kunnen effectief behandeld worden door middel van een vaatlaserbehandeling. Zie ook behandelpagina rode huid. Heeft u vragen over de behandeling van uw huid? Neem gerust contact met ons op of plan direct een gratis huidconsult in.
×