AFSPRAAK MAKEN

Over ons

MOYS Huidkliniek is opgericht door Kelly Hendriks: Omdat ik mensen graag wilde helpen om zich beter en mooier te laten voelen, deed ik een opleiding tot schoonheidsspecialiste. Ik startte mijn eigen schoonheidssalon en verdiepte me op het medische/cosmetische vlak,  om de beste huidverbeterende en huidverjongende behandelingen aan te kunnen bieden.

Na mijn studie Huidtherapie deed ik praktijkervaring op bij een gerenommeerde huidkliniek, met vestigingen door heel Nederland. Hier heb ik als huidtherapeut door middel van laserbehandelingen veel mensen geholpen op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en ontharing. Daarnaast heb ik studenten opgeleid en leerde de laatste technieken in het werken met laserapparatuur.

Na ruim 9 jaar was de tijd rijp voor mijn eigen huidkliniek in Malden, Gelderland. Vanuit MOYS kan ik nog betere persoonlijke service op maat bieden. Ik ben iedere dag dankbaar dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken en hiermee een glimlach op iemands gezicht mag toveren.

Als huidtherapeut ben ik gespecialiseerd in het werken met full face ablatieve laser o.a. CO2 laser voor huidverstrakking en (acne) littekens. Inmiddels weten zowel jonge als oudere mensen de Huidkliniek te vinden voor behandelingen op gebied van huidverbetering. 

onze visie

Helaas kan iedereen, van jong tot oud, te maken krijgen met huidproblemen. Naast het fysieke ongemak dat dit kan veroorzaken, kan dit ook voor onzekerheid en schaamte zorgen. Als huidtherapeuten behandelen we de beschadigde, onzuivere of zieke huid en passen tevens behandelingen toe die wat meer cosmetisch gericht zijn.

We begrijpen dat het soms een stap kan zijn om hulp te vragen. En we doen ons best om te zorgen dat u zich op uw gemak voelt. Of u nu bij de huidkliniek komt vanwege een onrustige huid, het behandelen van pigmentvlekken of ongewenste haargroei wilt laten weg laseren, vanaf het eerste contact hanteren we een persoonlijke aanpak, waardoor u zich bij ons gehoord en gezien voelt.

Dat begint met een behandelplan op maat. Tussen de behandelingen door evalueren we steeds of de aanpak goed verloopt, of tussentijds bijgestuurd moet worden. Ook besteden we veel aandacht aan de nazorg. We hebben na de behandeling contact over het resultaat, staan klaar bij vragen en voorzien u graag van extra advies. Samen zorgen we dat u weer helemaal blij bent met uw huid en met een fijn gevoel de deur uitgaat.

De hoogste kwaliteit

Elke huid is uniek en heeft zijn eigen behoeften. Als perfectionisten streven we voor u altijd naar het maximale resultaat. We voeren ons vak van A tot Z met veel zorg en oog voor detail uit. Van het eerste consult tot en met de nazorg krijgt u alle aandacht die we zelf in uw situatie ook graag zouden willen. Samen werken we naar een natuurlijk uitziend en mooi resultaat.

geavanceerde apparatuur

MOYS Huidkliniek beschikt over innovatieve, wetenschappelijk bewezen (FDA approved*) laser apparatuur. De (laser)apparatuur is veilig en werkt tot diep in de weefsels door. De hoge precisie, kracht en werking maken dat we het aantal benodigde behandelingen tot een minimum kunnen beperken.

Deskundig & toegankelijk

We beginnen altijd een uitgebreide kennismaking om u van persoonlijk en eerlijk advies te voorzien. U heeft alle ruimte om al uw vragen stellen en krijgt stap voor stap uitleg over het behandelplan, de behandeling en de nabehandeling. Zo weet u precies wat realistisch is en wat haalbaar is.

Plan een gratis
Eerste consult

Als nieuwe klant bent u van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens dit intakegesprek bepalen we welke behandeling bij u en uw huid past. Plan gerust een afspraak via de onderstaande button.

We helpen u om uw huid
Zo lang mogelijk mooi en
Gezond te houden

We helpen u om uw huid Zo lang mogelijk mooi en Gezond te houden

De cosmetische en medische branche blijft voortdurend in ontwikkeling. Om onze kennis up-to-date te houden en op de hoogte te blijven van de laatste technieken en trends volgen we regelmatig opleidingen en trainingen. Ook zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Zo kunnen we mensen in de huidkliniek behandelen op basis van de laatste behandelmethoden en uitsluitend werken met de beste (medische) apparatuur.

de huidkliniek van gelderland

MOYS Huidkliniek is gevestigd in Malden (vlakbij Nijmegen) en eenvoudig te bereiken vanuit zowel Gelderland, Noord-Brabant als Limburg. U kunt gratis voor de deur parkeren.

vergoedingen zorgverzekeraar
Huidtherapie 2023

Wist u dat de vergoeding voor de huid therapeutische behandelingen die we bij MOYS Huidkliniek aanbieden, in veel gevallen onder de aanvullende verzekering valt? In 2023 worden acnebehandelingen, laserontharingsbehandelingen, littekenbehandelingen in het gezicht, vergoed. Sommige zorgverzekeraars vergoeden ook vaat– en pigmentlaserbehandelingen in het gelaat.

De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekeraar, het aanvullende pakket dat u heeft gekozen en de behandeling. Voor de behandeling bij een huidtherapeut heeft u geen verwijsbrief nodig. Om voor vergoeding van de behandelkosten in aanmerking te komen, heeft u voor uw zorgverzekeraar vaak wel een verwijsbrief nodig van de huisarts of dermatoloog.

Wilt u weten of u recht heeft op vergoeding binnen uw huidige pakket? Neem gerust contact op, we kijken graag met u mee tijdens een vrijblijvend consult.

×