AFSPRAAK MAKEN

Huidoneffenheden verwijderen

Goedaardige huidoneffenheden, zoals wratjes, ruwe plekjes en bultjes, kunnen op verschillende wijze zichtbaar worden in de huid. Iedere huid heeft in meer of mindere mate te maken met dit soort oneffenheden.

Sommige plekjes zijn aangeboren en naarmate we ouder worden, kunnen er bobbeltjes of verdikkingen bij komen. Gelukkig zijn deze huidoneffenheden meestal onschuldig van aard. Wel kunt u ze als onsierlijk ervaren.


Bij MOYS huidkliniek maken we gebruik van zeer nauwkeurige technieken om de plekjes de verwijderen. Dit gebeurt op een non-invasieve manier. Snijden of hechten in de huid is daardoor niet nodig en hiermee voorkomen we vervelende littekens. 

 

Welke soorten huidoneffenheden zijn er?

Als u een huidoneffenheid heeft en deze als cosmetisch storend ervaart, adviseren wij u graag over de opties om deze verwijderen. Bij elk consult wordt de te behandelen huid vooraf geanalyseerd op verdachte afwijkende plekjes. 

Bovenstaande indicaties kunnen op veilige en zeer nauwkeurige wijze verwijderd worden doormiddel van coagulatie of laser. Het gaat hierbij om kleine ingrepen, die meestal slechts enkele minuten duren. 

Huidoneffenheden behandelen

Hoe we de huidoneffenheden behandelen, hangt af van het soort huidoneffenheid. Er zijn verschillende mogelijkheden, met veelal een prachtig resultaat. Meer weten over de diverse behandelmethoden? Bekijk dan de uitgebreide informatie op onze Behandelpagina huidverbetering

×