AFSPRAAK MAKEN

huidkliniek

Haarvrij de zomer in! – Meer weten over definitieve ontharing?

De temperaturen stijgen en de zomer komt er weer aan. Dat betekent niet alleen zonnen, zwemmen en vakantie maar ook stress om die niet geschoren benen of bikinilijn. Om deze reden is de vraag naar permanente ontharing de laatste jaren fors toegenomen. Het grootste voordeel van permanente ontharing is dat je het gebied waar je de haren laat verwijderen nooit meer hoeft te scheren, epileren of waxen. Bovendien wordt ook de structuur van de huid gladder.

Geen rode bultjes of irritatie met permanent ontharen

Definitieve laserontharing zorgt ervoor dat overbeharing, vervelende ingegroeide haren, irritatie na het scheren en andere ongemakken voorgoed verleden tijd zijn. Lichaamshaar wordt definitief verwijderd op een pijnloze, veilige en zeer huidvriendelijke manier. Hierdoor is lasertherapie de beste permanente ontharingsmethode die er bestaat. Na de behandelingen loop jij er altijd keurig verzorgd bij en hoef je zelf niet meer aan de slag met een scheermes of pincet.  

Maar wat is permanente ontharing precies?

Met behulp van lasertherapie worden de haartjes bij de haarwortel vernietigd. De laser zet verschillende lichtflitsen die de haarzakjes verwarmen. Het licht wordt geabsorbeerd door de haarzakjes waarna de haarzakjes worden vernietigd door de hitte. De haren kunnen nooit meer terugroeien en het resultaat is blijvend. Afhankelijk van het gebied van de haargroei is het mogelijk om binnen zes tot acht behandelingen volledige ontharing te realiseren.

Bij MOYS is het zélfs mogelijk om in de zomermaanden door te gaan met de behandelingen. Gebieden zoals de oksels en bikinilijn komen niet direct in het zonlicht. Andere gebieden zoals de benen, armen en het gezicht kunnen beschermd worden met SPF. Zo kan er al veel gemak en plezier worden ervaren in de zomer. 

Persoonlijk plan voor iedereen

MOYS beschikt ook over een speciale laser voor de donkere huid. Zo kan MOYS deze behandeling voor iedereen naar wens en met een persoonlijk plan aanbieden.

Bij MOYS kun je kiezen voor een laserbehandeling voor het gehele lichaam (all-in-one package) of een bepaald deel. Definitief ontharen kan op elke plaats van het lichaam voor zowel mannen als vrouwen en is voor iedereen geschikt.

Geef een reactie

×