AFSPRAAK MAKEN

Ongewenste haargroei verwijderen

Ongewenste haargroei kan in het gezicht maar ook op het lichaam voorkomen. Haargroei kan op overmatige wijze vanaf jonge leeftijd ontwikkelen, maar ook naarmate de leeftijd plotseling ontstaan of verergeren. Het kan zijn dat overmatige haargroei vanuit cosmetische oogpunt gewenst is om te verwijderen. Ook kan overmatige haargroei huidproblemen met zich meebrengen, zoals jeuk, roodheid, bultjes en ontstekingen. 

Gelukkig beschikken we bij MOYS over de meest krachtige en nieuwste laser van Candela (de Gentle Max Pro) om ongewenste haargroei aan te pakken. Deze lasertechniek van Candela bewerkstelligt binnen korte tijd een aanzienlijk resultaat. In vergelijking met andere laserbehandelingen zijn er met de Candela vaak minder behandelingen nodig voor definitieve ontharing. Laser ontharing is effectief bij haartjes met pigment. Ook pigmentloze (witte/grijze) stugge haren storend zijn. Deze kunnen we effectief behandelen door elektrische epilatie. 

Soorten ongewenste en storende haargroei

Er zijn verschillende vormen van ongewenste of overmatige haargroei. Hieronder geven we meer informatie over de behandeling indicaties.

Transgenderzorg: ontharing bij transitie

Bij MOYS hebben we ook ruime ervaring in het ontharen van het gezicht en geslachtsdeel ten behoeve van transgenderzorg. Tevens beschikken we over de benodigde laser apparatuur om beide gebieden veilig en effectief te behandelen. Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), BIG en KP geregistreerd. In het geval van ontharing vanuit medisch oogpunt kan laser ontharen of elektrische epilatie soms worden vergoed. U kunt dit navragen bij uw zorgverzekeraar. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op of maak direct een vrijblijvende afspraak.

Behandeling definitief ontharen

Ongewenste haargroei kan als zeer storend worden ervaren. Gelukkig is dit in onze huidkliniek goed te behandelen. Een laserbehandeling is de nieuwste en meest effectieve methode om ongewenste of overmatige haargroei definitief tegen te gaan. Meer weten wat er mogelijk is? Bekijk dan de uitgebreide informatie op onze Behandelpagina definitief ontharen.

×