AFSPRAAK MAKEN

huidkliniek

Peelings

Behandelingen door middel van peeling worden voor verschillende indicaties ingezet, zoals bij acne, acne littekens, melasma, pigmentvlekken, fijne lijntjes, grove huidstructuur of poriën en post inflammatoire hyperpigmentatie (PIH).

Bij MOYS Huidkliniek kunt u terecht voor verschillende medium diepe tot diepe peelings. Afhankelijk van uw huid en uw wensen krijgt u persoonlijk advies welke peeling bij u past en of deze beter gecombineerd kan worden met micro needling of licht- en laserbehandelingen.

WAT HOUDT DE BEHANDELING IN?

Een peeling bestaat uit verschillende effectieve werkstoffen van natuurlijke afkomst. De effectieve werkstoffen bestaan uit ingrediënten die worden toegelaten door de huidbarrière. De werkstoffen werken doelgericht in op de huid. De bovenste (dode) huidcellen schilferen af en er wordt een huidvernieuwingsproces geactiveerd.

We beschikken over een breed scala aan verschillende peelings. Met werkzame stoffen, zoals glycolzuur, salicylzuur, melkzuur, retinol, amandelzuur, tranexamine zuur, TCA en fenol. De diverse samenstellingen in de peelings kunnen variëren van oppervlakkig tot diep in de huid.

WAT IS HET EFFECT VAN DE BEHANDELING?

Peelings verbeteren de conditie en weerstand van uw huid met een frisse uitstraling tot gevolg. Diepere peelings kunnen ook ontzettend mooie resultaten geven op het gebied van huidverjonging. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw huid en van de soort peeling dat de huidtherapeut toepast. Voor een oppervlakkige peeling kunnen 1 tot 4 behandelingen volstaan, met een interval van 4 weken. Voor een diepere peeling kunnen 1 tot 2 behandelingen voldoende zijn, met een interval van 6 weken.

Een peeling is tevens ook een geschikte behandeling om periodiek toe te passen om de huidconditie gezond te houden. De hersteltijd van een peeling is gemiddeld 2 tot maximaal 5 dagen, dit is afhankelijk van de intensiteit.

Welke indicaties kunnen behandeld worden?

  • Acne
  • Acne littekens
  • Melasma
  • Pigmentvlekken
  • Fijne lijntjes
  • Grove huidstructuur
  • Grove poriën
  • Post inflammatoire hyperpigmentatie (PIH)
×