AFSPRAAK MAKEN

Littekens en striae verwijderen door laserbehandelingen

Littekens in de huid kunnen ontstaan na een trauma in de huid. Bijvoorbeeld na een val, een operatie of door acne. Striae ontstaat door uitrekking en snelle groei van het onderhuids bindweefsel. Zowel littekens als striae kunnen huidkleurig zijn, lichter van kleur of zelfs rood of paarsrood. Dit kan afhankelijk zijn van de uitrijping van de striae of het litteken. Indien er sprake is van een littekenvorming is er een beschadiging in de huid. Wanneer de huid moeizaam herstelt, kan dit invloed hebben op het uiterlijk van het litteken.

Bij MOYS hebben we jarenlange ervaring met het behandelen van littekens door middel van laser of bijvoorbeeld micro needling. We kunnen de huid verbeteren waardoor de littekens of de striae minder zichtbaar zijn, met zelfs een egale huid tot gevolg.

Welke soorten littekens kunnen worden behandeld met lasertherapie?

Er zijn verschillende soorten littekens. Hieronder geven we meer informatie over de indicaties waarmee u bij onze huidtherapeuten terecht kunt.

Kom langs voor een vrijblijvende afspraak

Aangezien littekens zeer verschillend kunnen zijn, vragen we altijd om vóór een behandeltraject langs te komen voor een consult om de mogelijkheden te bespreken. Soms is het sturen van een duidelijke foto al voldoende. Bel of mail gerust om even te overleggen wat in uw situatie de beste aanpak is.

Ook kunnen we met behulp van anti-aging behandelingen de huid in zekere mate wel een stralende en jongere uitstraling geven. Onze huidtherapeuten informeren u graag over de mogelijkheden.

Behandelmogelijkheden bij littekens

Meer weten over de diverse behandelmethoden voor het verwijderen van littekens of striae? Bekijk dan de uitgebreide informatie op onze Behandelpagina huidverbetering.

×