AFSPRAAK MAKEN

Laser Ontharen in Nijmegen bij MOYS Huidkliniek

Heeft u genoeg van ongewenste haargroei en de irritatie die gepaard gaat met traditionele ontharingsmethoden? Bij MOYS Huidkliniek bieden wij gespecialiseerde laserontharing, de ultieme oplossing voor permanent gladde en haarvrije resultaten. Onze ervaren professionals werken met de meest geavanceerde laserapparatuur, waaronder de krachtige Candela Gentle Max Pro Plus. Kom gerust langs voor een gratis consult, waarin we u adviseren over de optimale aanpak voor definitieve ontharing, zowel via laserbehandeling als elektrisch epileren. MOYS Huidkliniek is gevestigd in Malden, net buiten Nijmegen. Bent u dus op zoek naar laser ontharing in Nijmegen? Neem gerust contact op!

Ontdek onze laserbehandeling in Nijmegen voor definitieve ontharing

Bij MOYS huidkliniek staat deskundigheid, kwaliteit, en veiligheid altijd centraal. Onze ervaren huidtherapeuten nemen uitgebreid de tijd om u te adviseren over de meest effectieve laser, waarbij uw unieke haarkleur en huidskleur centraal staan. U kunt kiezen uit de Candela Alexandrite laser (755nm) en/of de Nd-YAG laser (1064nm). Deze geavanceerde lasers richten zich specifiek op het pigment van het haarzakje en het bloedvaatje van het haarzakje, wat resulteert in gecontroleerde warmteontwikkeling. Hierdoor wordt het haarzakje uitgeschakeld, en nieuwe haargroei wordt voorkomen.

Onze behandelingen zijn ontworpen met uw comfort in gedachten. Tijdens de sessies maken we gebruik van een geavanceerd luchtkoelingssysteem om eventueel ongemak tot een minimum te beperken. Hierdoor is de behandeling in de meeste gevallen niet pijnlijk en goed te verdragen. Dus bent u op zoek naar laser ontharen in Nijmegen? Neem gerust contact op!

Voor wie is laser ontharen geschikt?

Droomt u van zijdezachte oksels, gladde benen, of het voorgoed afscheid nemen van ongewenste haartjes in uw gezicht? Definitieve laserontharing is dé oplossing voor iedereen die genoeg heeft van het eindeloze ritueel van scheren, waxen, harsen, of epileren.

Bij MOYS Huidkliniek bieden onze huidtherapeuten veilige en effectieve laserontharing voor zowel lichte huidtypes als donkere huidtypes (huidtype 1 t/m 6). Zowel vrouwen als mannen kiezen steeds vaker voor laser ontharen om op een snelle en permanente manier af te rekenen met ongewenste of overmatige haargroei, zowel in het gezicht als op het lichaam. Dit streven komt voort uit zowel medische als cosmetische overwegingen.

Wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat laserontharing aanzienlijk effectiever is dan IPL (intense pulsed light). De krachtige lichtbundel van onze laserapparatuur dringt dieper door in de haarzakjes en vernietigt niet alleen de haren, maar ook de haarzakjes zelf. Dit gebeurt op een pijnloze en snelle manier, waardoor ongewenste haargroei definitief wordt verwijderd.

Als u te maken heeft met lichte, pigmentloze, stugge haartjes, biedt MOYS ook de mogelijkheid van elektrische epilatie. Hiermee kunnen we ook deze lastige haartjes effectief behandelen, zodat u geniet van een langdurig glad resultaat.

Kies voor het comfort en gemak van definitieve laserontharing bij MOYS Huidkliniek en ontdek een nieuwe wereld van blijvende zachtheid, zonder gedoe met scheren, waxen, harsen of epileren. Dus bent u op zoek naar definitieve ontharing in Nijmegen? Maak vandaag nog een afspraak en geef uw huid de aandacht die ze verdient!

Welke indicaties kunnen behandeld worden met onze laser?

Laserontharing wordt zowel in het gezicht of op het lichaam toegepast.

  • Hypertrichose
  • Alle gebieden met huidirritatie door haargroei
  • Overmatige haargroei door Polycysteus Ovarium Syndroom (PCOS)
  • Hirsutisme
  • Sinus pilonidalis (bilspleet)
  • Hidradenitis suppurativa (komt vaak voor in oksels, liezen en/of schaamstreek)
  • Folliculitis barbae
  • Keratosis pilaris

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig?

‘De benodigde hoeveelheid laserbehandelingen varieert per individu en hangt af van waar de ongewenste haargroei zich bevindt, de hoeveelheid ongewenste haartjes, en uw persoonlijke wensen.

Over het algemeen stellen we vast dat gemiddeld 6 behandelingen vaak voldoende zijn om een prachtig en glad resultaat te bereiken. Deze behandelingen zijn gericht op het bereiken van optimale tevredenheid, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke kenmerken van uw haargroei en uw gewenste uitkomst. Onze deskundige huidtherapeuten begeleiden u gedurende dit proces, waarbij uw individuele behoeften en verwachtingen centraal staan.

Het aantal sessies kan variëren op basis van verschillende factoren, en daarom wordt er voor elke cliënt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Wij streven naar een doeltreffende aanpak met zo min mogelijk behandelingen, zodat u snel kunt genieten van een langdurig gladde en haarvrije huid.

Bij MOYS Huidkliniek leggen we de nadruk op transparantie en het bieden van realistische verwachtingen. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult, waarin we samen met u een behandelplan op maat kunnen bespreken en al uw vragen over het aantal benodigde laserbehandelingen kunnen beantwoorden. Op weg naar een prachtige, haarvrije toekomst!’

Vergoeding definitieve laserontharing

‘Wanneer we spreken over ontharing vanuit een medisch perspectief, bestaat de mogelijkheid dat laserbehandelingen vergoed worden.

Specifiek voor gezichtsontharing kan vergoeding verkregen worden via uw aanvullende verzekering. Dit is van toepassing op laser ontharen of elektrische epilatie bij overbeharing in het gezicht van vrouwen.

Voor transgenders geldt dat zij bij de transitie van man naar vrouw soms aanspraak kunnen maken op vergoeding voor epilatie (laser of elektrisch) van gezichtsbeharing, met name bij zware baard- en snorgroei. Deze vergoeding is beschikbaar vanuit de basisverzekering, op voorwaarde dat andere methoden zoals scheren of harsen geen geschikte correctie bieden. De exacte hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekeraar, het aanvullende pakket dat u gekozen heeft, en het type behandeling.

Voor gedetailleerde informatie over uw vergoedingsmogelijkheden binnen uw huidige pakket, raden wij u aan contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te assisteren bij eventuele vragen en om u te voorzien van alle benodigde informatie omtrent vergoedingen voor ontharingsbehandelingen.’

Openingstijden

Zwerfkei 5
6581HN Malden

De parkeergelegenheid vind je aan de achterkant van het pand. Hier kun je gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. De bushalte ligt op loopafstand van de kliniek.

Maak een afspraak

Wil je eenvoudig een afspraak bij ons maken? Druk op de knop hieronder om een afspraak te plannen.

×