AFSPRAAK MAKEN

huidkliniek

Huidverjonging

Heeft u last van fijne lijntjes, rimpels of een verslapte huid door veroudering? Het verouderen van de huid is een geleidelijk proces en begint al vanaf 20 jaar. Gemiddeld worden de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar vanaf 25 jaar.

Bij MOYS maken we gebruik van de Fotona SP Dynamis Pro laser. Dit is een non-invasieve manier (geen mes of filler technieken) om de huid op een natuurlijke manier te verjongen en te verstrakken. Een laserbehandeling is de beste huidverjongingsbehandeling zonder dat er chirurgie aan te pas komt.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Plan gerust een afspraak in de kliniek voor een vrijblijvend en gratis consult. De huidtherapeut analyseert uw huid en bespreekt uw wensen. Samen nemen we de mogelijkheden met u door om te zien welk behandelplan voor huidverjonging het beste bij u past.

Laserbehandeling voor een huidverjongend resultaat

Voor wie is het geschikt?

De laserbehandeling is geschikt voor zowel een donkere als lichte huid (huidtype 1 t/m 6). Met de Fotona Dynamis Pro kan in vergelijking tot veel andere lasers effectief en veilig in zowel het gezicht, de hals, als op het lichaam behandeld worden. We kunnen zelfs de gevoelige huid dicht rondom de ogen en op de lippen veilig behandelen.

Het grote voordeel van de Fotona laser is dat de techniek zodanig vernieuwd is dat klinische resultaten bereikt kunnen worden zonder een lange herstelperiode. Dit is een groot voordeel ten opzichte van veel ‘oudere’ laser technieken. Vanwege de korte hersteltijd is de Fotona laserbehandeling een favoriet onder beroemdheden uit Hollywood.

Wat houdt de behandeling in?

De Fotona SP Dynamis Pro laser is een revolutionaire behandelmethode. Het resultaat van deze huidverjongende behandeling is het best te vergelijken met een facelift, maar dan zonder operatie.

De lasertechniek werkt met verschillende golflengtes, waarbij de huidveroudering in iedere huidlaag vanuit de binnenkant en buitenkant wordt aangepakt. De behandeling zorgt voor verstrakking van de huid, maar ook een verbetering van de huidtextuur, toename van volume en verbeterende hydratatie.

De Fotona SP Dynamis Pro bestaat uit een Erbium:YAG laser en ND:YAG laser. De huidtherapeut kan de laser, afhankelijk van uw huidconditie en uw wensen, enkel of samen inzetten. De Erbium laser bestaat uit een gefractioneerde ablatieve laser. Ablatie wil zeggen dat er intensiever behandeld kan worden. Deze gezichtsbehandeling werkt bijvoorbeeld ideaal tegen diepe rimpels of bij het verminderen van (acne) littekens.

 

Welke indicaties kunnen behandeld worden?

•Huidveroudering
• Fijne lijntjes
• Grove huid textuur
• Grauwe/doffe huid teint
• (Acne) littekens
• Volume verlies en fijne lijntjes rondom de ogen
• Volume verlies/verzakkingen lippen
• Huidveroudering
• Fijne lijntjes

Onze behandelingen

De SmoothEye™ laser ooglift

Het doel van de SmoothEye behandeling is om de stevigheid, structuur en het volume van de huid rondom de ogen te verbeteren.

Ouderdomsverschijnselen worden vaak het eerst zichtbaar rondom de ogen. Doordat ondersteunende weefselstructuren geleidelijk verdwijnen, verliest het gebied rond de ogen het natuurlijke volume en stevigheid.

Met de SmoothEye lasertechniek verstrakken we de tere huid en verminderen fijne lijntjes, zoals ‘kraaienpootjes’. Indien gewenst liften we ook het bovenste ooglid. Deze combinatie geeft u op een pijnloze manier een langdurig jongere uitstraling.

De LipLase™ laser liplift

Zou u graag (weer) mooie, volle lippen willen, zonder het gebruik van fillers? De LipLase techniek is speciaal ontwikkeld voor de lippen. Deze behandelmethode wordt toegepast om verzakkingen en het volumeverlies in de lippen te verminderen.

Tijdens de behandeling pakken we zowel de lippen als het gebied rondom uw mond van de binnenkant en de buitenkant aan. Uniek aan de Fotona laser is dat we op twee golflengtes kunnen werken. Dit zorgt voor een dubbel resultaat: verjonging van binnenuit en een merkbaar strakkere huid.

Dankzij deze innovatieve lasertechniek kan de lip weer omhoog krullen en stimuleren we het volume in de lippen opnieuw. Dit geeft u een natuurlijke en frisse uitstraling.

All-in-one laserbehandeling van het gezicht

Wilt u een complete laserbehandeling van het gezicht om de gevolgen van huidveroudering aan te pakken? Dan is de 4D laser treatment wellicht iets voor u. Dit is een huidverjongende en huidverstrakkende behandeling in 4 stappen.

1. SmoothLiftin
2. Fractional laser
3. Piano
4. Laserpeel

Ooglift, liplift en huidverstrakking

De specialiteiten op het gebied van huidverjonging met de Fotona SP Dynamis Pro zijn de SmoothEye, LipLase en 4D treatment.

Collageen zorgt voor structuur, elasticiteit en stevigheid van de verschillende soorten bindweefsel, waaronder de huid. Uw lijf maakt dit eiwit zelf aan, maar na een bepaalde leeftijd neemt de aanmaak van collageen af, waardoor de huid slapper wordt. Dit merkt u onder andere rond de ogen en de mond.

De energie van de Fotona laser stimuleert uw huid om nieuw collageen aan te maken en activeert het bestaande collageen.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen verschilt per indicatie. In het geval van huidverjonging zijn meestal 1 tot 3 behandelingen voldoende om het beste resultaat te bereiken.

Het effect van 1 behandeling is vaak al na 4 tot 6 weken zichtbaar. Echter werkt de behandeling nog 3 tot 4 maanden door in de huid. Dit heeft o.a. te maken met het aanmaken, verstevigen en vervormen van nieuwe huidcellen (collageen en elastine). Natuurlijk bent u altijd welkom in de kliniek voor een periodieke onderhoudsbehandeling.

×